Достапни линкови

Подводни советски лидери

Во близина на брегот на Крим под површината на Црно море лежи колекција на скулптури на советски лидери.

Во близина на брегот на Крим под површината на Црно море лежи колекција на скулптури на поранешни советски лидери кои беа отстранувани од градовите.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG