Достапни линкови

Денеска се одбележува денот на земјата


Денеска се одбележува денот на земјата ширум светот.Овој ден е востановен во 1970 година а намерата е да му се помогне на човекот да воспостави повторно контакт со природата,да укаже на загадувањето на воздухот и на водата и радиоактивното зрачење.
XS
SM
MD
LG