Достапни линкови

Киргизските пратеници истеруваат зли духови од Парламентот


Киргизските пратеници денеска жртвувале седум овци во обид да ги истераат злите духови од парламентот. На церомонијата, како што е соопштено во Бишкек, присуствувале скоро сите пратеници, а месото од жртвуваните овци ќе им било разделено на сиромашните. Во изминатиов период имаше многу жолчни расправии меѓу трите партии кои ја соочинуваат кревката коалиција во Киргизстан.
XS
SM
MD
LG