Достапни линкови

На Куба дозволена продажба на недвижности


Хавана
Кубанските власти решија за прв пат од комунистичката револуција во 1959 година да му дозволат на населението да купува и продава недвижен имот. Одлуката за ова била донесена на првиот конгрес што Комунистичката партија на Куба одржан во последните 14 години.
XS
SM
MD
LG