Достапни линкови

Генерално Собрание на шефовите на полициите на земјите од ЈИЕ


Директорот на Бирото за јавна безбедност Љупчо Тодоровски и министерката за внатрешни работи го разгледуваат запленетиот хероин во април 2009 година
Во организација на Бирото за јавна безбедност при МВР денеска во Скопје ќе почне тридневен работен собир на првите луѓе на полициите на земјите од Југоисточна Европа. На Генералното собрание покрај шефовите на полициите на Албанија, Италија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Турција, Бугарија, Австрија, ќе учествуваат и преставници на повеќе меѓународни како Европол, Интерпол, американската ФБИ, Сеци Центарот.
XS
SM
MD
LG