Достапни линкови

Денеска завршува пролетното заседание на Советот на ЕвропаПролетното заседание на Парламентарното Собрание на Советот на Европа завршува денеска во Стразбур.Ќе се расправа за водата како извор на конфликти и за заштита на жените мигранти на пазарот на трудот. Пролетното заседание почна во понеделникот, на 11 ти април.
XS
SM
MD
LG