Достапни линкови

Британските воени авиони погодиле нафтено поле во Либија


Либиските власти соопштија дека британските воени авиони погодиле нафтено поле, при што го оштетиле цевководот кој го поврзувал полето со Медитеранското пристаниште. Заменик министерот за надворешни работи Калед Каим изјави дека тројца стражари биле убиени.
Британските власти не реагираа на тврдењата на Каим.
XS
SM
MD
LG