Достапни линкови

Годишно собрание на Евроатлантскиот Совет на Македонија


Генералниот секретар на НАТО Расмусен
На денот на НАТО 4 април, Евроатлантскиот Совет на Македонија ќе одржи редовно Годишно собрание на кое ќе се изнесат ставови и оценка за процесот на интеграцијата на Македонија во НАТО. Најавено е присуство на дипломатските и воените претставници во Македонија и НАТО Штабот во земјата. Собранието на ЕАСМ ќе усвои Декларација за потребните идни чекори за исполнување на евроатлантската мисија на Македонија.
XS
SM
MD
LG