Достапни линкови

Седница на Собранието на Македонија


Собранието на Македонија денеска ќе ја одржи 146 седница на чиј дневен ред се 109 закони. Меѓу нив пратениците треба да гласаат за Дополнетиот предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик. На оваа седница се и измените и дополнувањата на Законот за општата управна постапка, на Законот за кривичната постапка и на Кривичниот законик, како и измените и дополнувањата на Законот за постапување со бесправно изградени објекти и на Законот за градење.
XS
SM
MD
LG