Достапни линкови

Пописи во Црна Гора, Хрватска и на Косово


Денеска во Црна Гора, Хрватска и на Косово почнуваат пописи на наслението. Пописите во Македонија и во Србија се одложени за наесен. На Косово ова е прв попис по триесет години и него ќе го надгледуваат меѓународни организации.
XS
SM
MD
LG