Достапни линкови

Франција и САД побараа флексибилна курсна размена


China -- French President Nicolas Sarkozy speaks at the opening of the G20 seminar on the international monetary system, in Nanjing,31Mar2011
Францускиот Претседател Никола Саркози и американскиот секретар за финансии Тимоти Гартнер денеска упатија повик за пофлексибилна курсна размена на валутите.
Тие зборуваа на самитот за глобална монетарна реформа во Нанџинг – Кина. На состанокот се присутни Министрите за финансии и Гувернерите на Централните Банки на водечките светски економии.
XS
SM
MD
LG