Достапни линкови

ЕУ ќе заостане економски ако не се реформира


Дејвид Камерун
Британскиот Премиер Дејвид Камерон ја предупреди Европската Унија дека може да заостане зад растечките економии доколку не направи реформа на бизнис политиката.
Камерун ќе испрати писмо до лидерите во Брисел во кое бара модернизација во технолошкиот сектор, креирање на единствен дигитален пазар, редукција на трговските бариери меѓу членките на ЕУ и меѓу Унијата и другите пазари.
XS
SM
MD
LG