Достапни линкови

КВИЗ: Знаете ли за кој град станува збор?

Колку сте запознаени со градовите каде што емитува Радио Слободна Европа?


Прашање 1 / 10

Овој огромен споменик од Советскиот период е во близина на кој град?

XS
SM
MD
LG