Достапни линкови

Импактот од демографските промени во ЕУ


Европскиот парламент

Денеска ќе се одржи седница на Европскиот парламент. Предвидено е на седницата да биде претставен извештајот за “Импактот од демографските промени”.

ЕУ со поддршка и конкретна помош за Грција за справување со мигрантите

Документот ќе го претстави потпретседателката на Европската комисија Дубравка Шуица.

XS
SM
MD
LG