Достапни линкови

Реновирани блокови В и Г во студентскиот дом „Гоце Делчев“ - Скопје

Покрај реновираните соби каде престојуваат студентите, помошните заеднички простории на еден кат се пренаменети во простории за спортски и рекреативни активности со вградена вентилација.


XS
SM
MD
LG