Достапни линкови

Најава за ново европско јавно обвинителство


Лаура Кодрута Ковеси

Главната обвинителка на Европската унија Лаура Кодрута Ковеси денеска, како што е најавено, треба да информира во врска со формирањето на Европското јавно обвинителство. Тоа ќе биде тело на Комитетот за граѓански слободи на Европскиот парламент.

XS
SM
MD
LG