Достапни линкови

Собраниската Комисија за европски прашања за законите за ЈО


Артан Груби

Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Северна Македонија Артан Груби за денеска закажа седница на Комисијата. На неа ќе се разговара за двата клучни закони, Предлогот на закон за јавното обвинителство и Предлогот на закон за изменување и дополнување на Законот за Советот на јавните обвинители на Република Македонија,кои што треба да бидат разгледани на Комисијата за европски прашања.

XS
SM
MD
LG