Достапни линкови

Завршна конференција за следење на судските реформи


илустрација

Граѓанските здруженија од БЛУПРИНТ групата за реформи во правосудството организираат завршна конференција од проектот „ЗА ПРАВДА“ – заедничка акција за следење на судските реформи и застапување за нивно спроведување. Проектот „ЗА ПРАВДА“ е заедничка акција на шест граѓански здруженија – Хелсиншки комитет за човекови права како носител на проектот, Институт за човекови права, Институт за европска политика, Здружение на млади правници, Коалиција Сите за правично судење, Центар за правни истражувања и анализи како партнери, финансиски поддржана од Фондацијата Отворено општество – Македонија.

XS
SM
MD
LG