Достапни линкови

Директно со Путин


рускиот претседател Владимир Путин

Денеска е предвидено да се одржи традиционалнатагодишна специјална директна линија со рускиот претседател Владимир Путин која ќе биде емитувана во живо на повеќе руски телевизиски канали. Тој ќе одговора на прашања во врска со јавниот, политичкиот и социоекономскиот живот во земјата, но и на меѓународни прашања. Луѓето можат да ги поставуваат своите прашања со телефонски повик или порака и преку веб-страница на телевизиската програма, како и преку посебна мобилна апликација.

XS
SM
MD
LG