Достапни линкови

Матурски квадрил на плоштад „Македонија“

Околу 1.000 матуранти традиционално одиграа квадрил на плоштадот „Македонија“. Парадата се случува по 13-ти пат во Скопје, а се спроведува и во околу 70-тина градови од Југоисточна Европа. Освен во Скопје, парадата на матуранти се одржа и во Охрид, Струга, Гевгелија, Струмица и Валандово.

Категории

XS
SM
MD
LG