Достапни линкови

Дали „кризата“ ќе биде минато за Македонија?


Дали во Македонија власта и опозицијата ќе почнат конструктивно да соработуваат со цел земјата да излезе од некаква постојана кризна состојба. На оваа тема Слободна Европа и Гласот на Америја разговараа со аналитичари во Скопје и во Вашингтон.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG