Достапни линкови

Офицерскиот во Битола ќе се реконструира, но ќе се бараат и виновници


За првпат Општина Битола ќе даде пари за реконструкција на Офицерскиот дом, кој со години пропаѓа. Пари за реконструкција ветува и Министерството за култура. Во меѓувреме во судот во Битола се води судски процес во кој единствен обвинет за моменталната состојба на Офицерскиот дом е поранешниот градоначалникот Владимир Талески.

Категории

XS
SM
MD
LG