Достапни линкови

Еден од најскапите стадиони во светот


„Зенит арена“ во Санкт Петербург, е еден од најскапите стадиони во светот. Се проценува дека изградбата чинеше над 1,5 милијарди долари, а траеше 10 години.

XS
SM
MD
LG