Достапни линкови

Од јануари интензивирање на дијалогот меѓу Белград и Приштина


Архива: Дијалог на виско ниво меѓу Белград и Приштина. 01.02.2017

Дијалогот меѓу Белград и Приштина за одредени прашања ќе продолжи во јануари и ќе се одвива поинтензивно од сега, изјави косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли. Тој изрази оптимизам дека до крајот на 2018 година ќе биде постигнат конечен договор за помирување меѓу двете земји.

XS
SM
MD
LG