Достапни линкови

Воспитување на младите во духот на демократијата


Проектот „Меѓуетничко интегрирано образование“, беше отворен денеска со цел е да даде придонес во процесот на образованието и воспитувањето на младите во духот на мултиетничката кохезија во Македонија. Проектот е финансиран од УСАИД и Европската команда на војската на САД.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG