Достапни линкови

Порака од Тереза Меј за Русија


"Знаеме што правите и нема да успеете во тоа, затоа што ја потценувате издржливоста на нашите демократии, трајниот опсег на слободните и отворени општества и посветеноста на Западните народи кон алијансите кои не обединуваат"

XS
SM
MD
LG