Достапни линкови

Во Скопје состанок на Јадранската повелба


Претседателот Ѓорге Иванов зборува во Брисел на Форумот „Кран Монтана“

Во Скопје денеска ќе се одржи конференција на началниците на генералштабовите на армиите од земјите членки на Јадранската повелба. Конференцијата ќе ја отвори началникот на Генералштабот на АРМ, генерал-потполковник Методија Величковски, а на учесниците ќе им се обрати и претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов. На крајот е предвидено потпишување на заедничка изјава.

XS
SM
MD
LG