Достапни линкови

Обвинувања за прислушување, одбиени тужби за изборите, избодена руска новинарка

Настани што го одбележаа 23 октомври 2017 низ фотографии: Обвинувања за прислушување, одбиени тужби за изборите, избодена руска новинарка, претседателски избори во Словенија, страв во Каталонија, нови операции на ЦИА...
Покажи повеќе

РЕФОРМАТОРИТЕ ВО ВМРО-ДПМНЕ БАРААТ КОНГРЕС ЗА ИЗБОР НА НОВ ЛИДЕР Александар Михајловски, еден од предводниците на иницијативата за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, побара конгрес за избор на нов лидер на партијата и промовирање нови политики
1

РЕФОРМАТОРИТЕ ВО ВМРО-ДПМНЕ БАРААТ КОНГРЕС ЗА ИЗБОР НА НОВ ЛИДЕР

Александар Михајловски, еден од предводниците на иницијативата за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, побара конгрес за избор на нов лидер на партијата и промовирање нови политики

УПРАВНИОТ СУД ОДБИ 16 ПАРТИСКИ ТУЖБИ ЗА ПРВИОТ КРУГ ОД ИЗБОРИТЕ Скопскиот Управен суд одби 16 тужби на партиите за изборите како неосновани. 14 од нив се поднесени од ВМРО-ДПМНЕ, и по една од ТМРО и Левица. Одлуките на Управниот суд се конечни.
2

УПРАВНИОТ СУД ОДБИ 16 ПАРТИСКИ ТУЖБИ ЗА ПРВИОТ КРУГ ОД ИЗБОРИТЕ

Скопскиот Управен суд одби 16 тужби на партиите за изборите како неосновани. 14 од нив се поднесени од ВМРО-ДПМНЕ, и по една од ТМРО и Левица. Одлуките на Управниот суд се конечни.

ВМРО-ДПМНЕ ГО ОБВИНИ МВР ЗА ПРИСЛУШКУВАЊЕ НА НЕЈЗИНОТО РАКОВОДСТВО, ПОЛИЦИЈАТА ДЕМАНТИРА Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ изјави дека се потврдила изјавата на Никола Груевски дека МВР го прислушува целиот врв на партијата. Од МВР одговорија дека „таквите злоупотреби“ завршиле со промената на власта
3

ВМРО-ДПМНЕ ГО ОБВИНИ МВР ЗА ПРИСЛУШКУВАЊЕ НА НЕЈЗИНОТО РАКОВОДСТВО, ПОЛИЦИЈАТА ДЕМАНТИРА

Оливер Андонов од ВМРО-ДПМНЕ изјави дека се потврдила изјавата на Никола Груевски дека МВР го прислушува целиот врв на партијата. Од МВР одговорија дека „таквите злоупотреби“ завршиле со промената на власта

НОВАТА ВЛАДА СО СТАРА СТРАТЕГИЈА ПРОТИВ АЕРО-ЗАГАДУВАЊЕТО Министерството за животна средина и просторно планирање посочи дека против најголемиот еколошки проблем оваа зима ќе се водат според стратегиите усвоени од владата во 2012 и 2013 година
4

НОВАТА ВЛАДА СО СТАРА СТРАТЕГИЈА ПРОТИВ АЕРО-ЗАГАДУВАЊЕТО

Министерството за животна средина и просторно планирање посочи дека против најголемиот еколошки проблем оваа зима ќе се водат според стратегиите усвоени од владата во 2012 и 2013 година

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG