Достапни линкови

Во Скопје собир на бизнис лидери од ЈИЕ


Над 150 бизнис лидери од Југоисточна Европа, четворица премиери од Западен Балкан, министри и претставници на Европската унија учествуваат на регионалниот Самит 100 што се одржува во Скојпе. Самитот официјално го отворија претседателот на Бордот на „Самит 100“ Живко Мукаетов и претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, На Самитот се разговара за реализација на проектот Едисон за електрификација на автопатишатата во регионот.

XS
SM
MD
LG