Достапни линкови

Четири години затвор за напаѓачот на Шеќеринска


Судијката нагласи дека со казната ќе се постигне целта обвинетиот во иднина да не се осмели да стори кривично дело, а ова казна превентивно да вијае врз јавноста. Панче Ангелов кусо коментираше дека казната е превисока.

XS
SM
MD
LG