Достапни линкови

Косово: Музеј за загубените синови


Жена од Ѓаковица, својот дом го претвори во музеј посветен на сопругот и 4-те сина кои ги загубила за време на војната на Косово. Досега се пронајдени останките само на двајца нејзини синови.

XS
SM
MD
LG