Достапни линкови

Јапонски камиказе, руски пензионер


Јапонски војник, кој бил во единицата Камикази за време на Втората светска војна, бил заробен од Советската армија, и оттогаш живее во Русија. Му било срам да се врати во Јапонија по 10-годишното заробеништво.

XS
SM
MD
LG