Достапни линкови

Од сите Европејци, Mакедонците најчесто се гледаат со семејствата


Mакедонците најмногу се гледаат со семејствата.

Според податоците на Еуростат, Mакедонците најмногу се гледаат со семејствата.

Имено, 97 отсто од возрасните граѓани одговориле дека се гледаат со семејствата и со пријателите секој ден или секоја недела.

По Македонците на листата следат граѓаните на Кипар, Малта, Португалија и Грција. На дното на листата на Евростат се балтичките земји и Полска.

XS
SM
MD
LG