Достапни линкови

Радио програми

Емисија во 12 часот.


Информативна емисија, секој ден од Студиото во Прага. Топ вести, теми и анализи од Македонија, регионот и светот. Во Вестите во 12 часот доминантни се актуелните теми од политиката и економијата.

XS
SM
MD
LG