Достапни линкови

Миле Бошњаковски е избран за портпарол на Владата


Влада на Република Македонија.

Миле Бошњаковски ќе ја извршува функцијата владин портпарол, одлучи Владата на денешната седница. Во соопштението од владината прес-служба се вели дека огромното искуство и професионалниот капацитет на Бошњаковски во областа на комуникациите е цврста гаранција за понатамошното транспарентно, навремено и отчетно информирање на граѓаните за активностите на Владата.

XS
SM
MD
LG