Достапни линкови

Владата денеска ќе расправа за ребаланс на буџетот


Седница на Владата на Република Македонија

Владата на денешната 13-та седница ќе расправа за, како што е соопштено, ребаланосто на буџетот за 2017 година. „Согласно предложениот дневен ред, Владата ќе расправа по предлогот за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година и предлог Законот за дополнување на Законот за извршување на Буџетот на Република Македонија, а ќе ја разгледа и Информацијата за мерките коишто се однесуваат на одржливите енергетски системи кои произлегуваат од Повелбата за одржливост“, се наведува во соопштението.

XS
SM
MD
LG