Достапни линкови

Геополитички игри околу Македонија


Како Русија го шири своето влијание во Македонија и што превземаат САД и НАТО за да го спречат тоа. РСЕ и ВОА разговараа со политичари и експерти во Вашингтон и во Скопје.

XS
SM
MD
LG