Достапни линкови

Весникот „Дневник“ од утре нема да се печати


Илустративна фотографија.

Весникот „Дневник“ од утре нема да се печати, откако на вработените денеска им било соопштено да одат на принуден одмор и оти фирмата ќе биде згасната од деловни причини, објавуваат вработените на социјалните мрежи додавајќи дека фирмата останува обврзана да им ги исплати заостанатите плати за април и мај.

„Дневник“ е првиот дневен весник по воспоставувањето на плурализмот во Македонија, а првиот број излезе пред повеќе дваесет години, на 20 март 1996 година.

XS
SM
MD
LG