Достапни линкови

Владата ќе одржи втора седница


Илустрација - Новата сала за седници на владиниот кабинет.

Владaта на Република Македонија денеска ќе одржи втора седница со почеток во дванаесет часот. На првата седница која беше одржана вчера беа формирани работни тела и беа избрани генерален секретар и заменици претседатели на Владата, а на неа била изразена заедничка согласност за посветена и ефикасна работа на членовите, во интерес на потребите на граѓаните и на државните интереси на Република Македонија низ добра соработка и меѓусебно почитување, соопшти владината служба за информирање.

XS
SM
MD
LG