Достапни линкови

Руските интереси и евро - атланскиот пат на Македонија


Во Вашингтон не се изненадени од пенетрацијата на руските интереси во Македонија. Според експертите во САД и во Македонија, потребен е поголем ангажман на Вашингтон и Брисел за земјата да се задржи на евро - атланскиот пат.

Категории

XS
SM
MD
LG