Достапни линкови

Во понеделник продолжува дијалогот Белград Приштина


Европско знаме како позадина на документ-Брисел

Во Брисел во понеделник продолжува дијалогот Белград Приштина, потврдија во Канцеларијата на Косово и Владата на Србија.Тема на разговорите,како што е кажано од Канцеларијата, се примената на постигнатите договори за Зедницата на српските општини, правосудството,телкомуникациите и слободата на движење.Планирано е разговорите да траат до среда.

XS
SM
MD
LG