Достапни линкови

Генијалност во Алепо: од пластика - нафта


Во Алепо, кој е претворен во крш, нема храна, гориво и други продукти, па ќителите се снаоѓаат како знаат, а понекогаш добиваат и генијални идеји. Претвораат пластика во нафта.

XS
SM
MD
LG