Достапни линкови

Герила во Велес:"Затвор за фамилијата"


Синоќа на „Питијадата” во Велес велешките активисти спроведоа герила акција, со пораката: „Затвор за Фамилијата“.

Платното со пораката е поставено на зградата непосредно покрај бината. На овој начин беа пречекани функционерите од ВМРО-ДПМНЕ. кои присуствуваа на настанот

„Се ближи 11-ти декември, нема бегање од одговорност“, е испишано на пораката.

XS
SM
MD
LG