Достапни линкови

Проблемот со бегалците и мигрантите повторно во фокусот


Бегалската криза не е завршена и се очекува нов бран на бегалци и мигранти. Балканската рута е затворена, а оние што се затекнале во Македонија, чекаат разврска. Можни се алтернативни и илегални патишта. На самитот на оваа тема во Њујорк, пак, беа донесени заклучоци.

XS
SM
MD
LG