Достапни линкови

Ќе остане ли Западен Балкан без помошта од ЕУ?


Во земјите на Западен Балкан, меѓу кои и Македонија, има недостиг од политичка волја за реформи на институциите, оцени Европскиот ревизорски суд. - ТВ Тема на РСЕ за 23.09.2016

XS
SM
MD
LG