Достапни линкови

Пријавување штети од поплавите до петок


Петок е крајниот рок за пријавување на настанатите штети од поплавите кои се случија на 6 август годинава, информираат од Владата.

Како што се појаснува, сите луѓе од поплавените подрачја кои досега ги немаат пријавено штетите од поплавите кои се случија на 6 август 2016 година, тоа може да го направат во Општините Гази Баба, Арачиново, Илинден, Шуто Оризари и Тетово, или пак во подрачните единици на Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство во Гази Баба и Тетово, заклучно со 16:30 часот во петок, 2 септември 2016 година.

XS
SM
MD
LG