Достапни линкови

Усвоена нацрт-методологија за мониторинг на медиуми


Зградата на Aгенција за медиуми

Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, на денешната седница ја усвои Нацрт-методологијата за мониторинг на изборното медиумско претставување преку радио и телевизиските програмски сервиси за предвремените парламентарни избори кои ќе се одржат во 2016 година.

Нацрт документот ќе биде презентиран на 23 август, за да може сите релевантни страни да го видат и доколу имаат забелешки или предлози да се интервенира во него.

XS
SM
MD
LG