Достапни линкови

Градоначалникот на Солун понуди помош за поплавените


Градоначалникот на Солун, Јанис Бутарис

Градоначалникот на Солун, Јанис Бутарис упати сочувство до настраданите во поплавите и понуди помош.

„Би ценеле доколку ги посочите конкретните потреби од наша помош и начините за поддршка кои сметате дека се најсоодветни за да бидеме ефикасни и успешни“, стои во телеграмата од градоначалникот Бутарис.

XS
SM
MD
LG