Достапни линкови

Над 20 кандидати за регулатори на медиумите


Над 20 кандидати се пријавиле во СДСМ за членови на ад-хок телото за следење на медиумите и за главен и одговорен уредник на Македонската радио телевизија, соопшти денеска Љупчо Николовски, член на Извршен одбор на СДСМ. Тој вели дека во текот на денот СДСМ ќе се консултира со професионалните здруженија на новинарите, со граѓанските здруженија, со невладините организации, по што ќе имаат повеќе детали.

XS
SM
MD
LG