Достапни линкови

Во ДИК се пријавиле 1.224 спорни гласачи


Денеска до 13:00 часот, до Државната изборна комисија се пријавиле вкупно 1.224 граѓани чиишто записи во Избирачкиот список по извршените вкрстени и теренски проверки се спорни, односно има несовпаѓање на податоците во Избирачкиот список. Како што соопшти ДИК, од нив 387 се пријавиле во канцелариите на Комисијата, а 837 се пријавиле ектронски на интернет страницата на Државната изборна комисија.

XS
SM
MD
LG